(VIDEO) Isplivao ŠOKANTAN snimak sa demonstracija u Vašingtonu: Trampov simpatizer NOŽEKAROM na policiju

Autor:

Svet

08.01.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džo Bajden novi je izabrani predsednik Amerike, to je danas potvrdio i Donald Tramp na svom zvaničnom tviter profilu kada se u snimku obratio naciji gde je između ostalog osudio i nedavne nerede koji su se desili u Vašingtonu za vrame prebrojavanja glasova u Kapitol Hilu.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Ispred same zgrade okupio se veliki broj pristalica Donalda Trampa koji su pokušali nasilno da uđu u Kapitol Hil ne birajući sredstva.

Naizgled miran protest pretvorio se bukvalno u rat. Povređenih ima na stotine, a pet osoba je izgubilo život među kojima i jedan policajac.

Tramp je izveo vojsku na ulice, proglasio policijski čas. Bajden sa druge strane demonstrante nazvao teroristima.

Izgleda da demonstranti nisu na protest došli samo sa parolama i državnim zastavama već su doslovce imali nameru da izvrše državni udar a to dokazuje i jedan od snimaka na kome se vidi sukob policije i nekoliko simpatizare politike koju vodi Donald Tramp samo što nije došao do krvi prolicća. 

U snimku koji kruži internetom vidi se kako policija pokušava da se suprostavi demonstrantu koji kod sebe ima suzavac, da bi potom izvukao "Rambo nož". Na svu sreću niko nije stradao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading