NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE HRVATA! HDZ: Milanović je duboko isfrustriran ISKOPLEKSIRANI klovn!

Autor:

Svet

13.05.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gotovo celodnevnog verbalnog prepucavanja između predsednika Republike, predsednika Vlade i predsednika Sabora, u polemiku teškim rečima, niskim udarcima i ličnim uvredama u sredu uveče uključila se i vladajuća stranka.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Milanović

HDZ je, naime, na svom službenom profilu na Facebooku oštro intoniranim statusom prozvao predsednika države Zorana Milanovića, nakon što je ovaj ranije isto takvim rečnikom napao njihovog predsednika Andreja Plenkovića.

Kako su ranije mediji pisali, povod za novo verbalno granatiranje opet je bio izbor nove čelne osobe Vrhovnog suda.

"Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici! Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant", piše u objavi, prenosi Objektiv.

RepublikaFoto: Tanjug
Andrej Plenković

Milanović, još uvek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. – zbog kog je morao podneti ostavku na mesto predsednika SDP-a – sada iz pozicije predsednika RH sprovodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH.

Koliko je lažljiv i licemeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati "komunističkim gojencem", ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsednika HDZ-a i Vlade RH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

13.05.2021 09:59

To je HDZ kazao. Nismo mi iz Srbije.