Đoković: Nisam među favoritima na Vimbldonu!

Autor:

Sport

26.06.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković iskreno je izjavio da ne smatra sebe favoritom na Vimbldonu zbog svih problema koji ga i dalje muče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak posle finala u Kvinsu

Nekada prvi teniser sveta je napravio pauzu nakon ispadanja u 1/4-finalu prošlogodišnjeg Vimbldona, nakon čega ga nije bilo punih pola godine na terenu. Od povratka je Novak upisao 18 pobeda i 9 poraza, a na poslednjem turniru u Kvinsu je zaigrao u finalu gde je poražen od Marina Čilića.

- Ne bih rekao da sam pretendent na titulu na Vimbldonu ili nešto slično. Ne mogu da imam visoka očekivanja, s obzirom na rezultate koje sam ostvarivao proteklih godinu dana. Međutim, zadovoljan sam što na Vimbldom idem posle finala Kvinsa. To je najveći turnir koji postoji pre Vimbldona, a malo je falilo da ga osvojim - istakao je Đoković.

- Majami je bio verovatno najlošiji trenutak, što se tiče mentalnog stanja. Stvari su sad značajno drugačije - dodao je Novak, koji počinje turnir na "Ol Ingland klubu" 2. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirka

26.06.2018 14:20

У праву је Новак. Лепо што је реалан.