SE*S BOMBA: Zbog NJE je fudbal bio U DRUGOM PLANU, a danas nije ni nalik devojci koja je dovodila DO LUDILA!

Autor:

Sport

16.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki zaljubljenik u fudbal, bar muški deo te populacije na samo pominjanje Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi sete se Španije koja se okitila zlatom, ali nezaboravna je i jedna ženska osoba koja je zasenila mnoge mečeve. Naravno reč je o neprevazinjenoj Larisi Rikelme zbog koje je muškarcima polazila voda na usta.

Foto: youtube.com/mvdukat
Zanosna Larisa Rikelme

Prelepa Paragvajka pokazala je kako se strasno navija za svoju naciju. Bujno poprsje uvek ukrašeno mobilnim telefonom postalo je simbol te države na Mundijalu. Danima se među muškim delom publike prepričavao izgled zgodne devojke koja je u Južnoj Africi dočekala svojih pet minuta slave.

Počela je karijeru modela, slikala se za muške časopise. Narednih nekoliko meseci, pa čak i čitava godina u Južnoj Americi bila je rezervisana za uzdahe koje je Larisa mamila i širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on Nov 2, 2018 at 5:17pm PDT

 

Ipak, osam godina kasnije, Rikelmeova "ne liči na sebe". Prilično se promenila, ali ipak prinaćete i dalje izgleda prilično šarmantno. Mnogi bi se našalili pa rekli - "Udala se". Da li je zaista do toga i kako se vama čini novi izgled nekada seks simbola, ostavljamo vama da procenite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on Oct 22, 2018 at 5:01pm PDT

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading