(FOTO) Bomba Nađa uštopovala Strahinju Pavlovića!

Autor: Todor Petković

Sport

25.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supertalentovani defanzivac Strahinja Pavlović (18) definitivno je obeležio fudbalsku scenu Srbije u godini za nama. Pored toga što je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Monakom i time postao treći najskuplje prodat igrač Partizana u transferu vrednom 10.000.000 evra, mladi fudbaler pokazao je da mu dobro ide i na emotivnom planu.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

On je na svom Instagram profilu postavio stori gde je predstavio svoju atraktivnu devojku Nađu Trifunović. Sudeći po slikama, iako je tek napunila 18 godina, Nađa već izgleda kao prava bomba. Prelepa brineta završila je Osnovnu školu "Josif Pančić" u Beogradu, a biće zadužena za mir srpskog fudbalera u kneževini, gde će on voditi bitke na travnatom terenu. Svi se nadaju da će mu dati pravi vetar u leđa jer ako odigra više od 20 utakmica u prvenstvu Francuske, crno-belima će slediti bonus od dva miliona evra. Ostaje da se vidi kako će im prijati život na moru, ali sudeći po Nađinom slikama, verujemo da će se brzo uklopiti u okruženje i u život među džet-setom.

RepublikaFoto: instagram.com/nadjatrifunovic
Nađa Trifunović

Interesantno je da je Trifunovićeva po saznanju da su mediji objavili njenu i Strahinjinu priču zaključala svoj Instagram profil.

RepublikaFoto: instagram.com/nadjatrifunovic
Strahinja Pavlović i njegova devojka

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading