UKLETI DREJK: UBI SPORTISTE

Autor:

Sport

13.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Arsenala Aron Remzi poznat je i po tome što je svojevremeno započeo kletvu prema kojoj je posle svakog njegovog gola umirala neka poznata osoba. Međutim, njegova ukletost utihnula je vremenom, a primat je preuzeo kanadski reper Drejk. Doduše, njegovo dejstvo je malo blaže. On upozna nesrećne sportiste, nakon čega oni doživljavaju ili teške poraze na borilištima ili se povređuju, a neki su i doveli karijere u pitanje.

RepublikaFoto: instagram.com/badgalriri
Malerčina... Drejk

Drejk je pasionirani ljubitelj košarke i Toronto Reptorsa (ne mogu dalje od finala Istoka u NBA), ali su njegove žrtve u poslednje vreme bili poznati fudbaleri poput Džejdona Sanča, Serhija Aguera, Pjera Emerika Obamejana, dok je u bliskoj prošlosti izmalerisao i MMA borca Konora Mekgregora, te NFL zvezde Odela Bekama Džuniora i Džonija Manzela.

Košmar za Sitija i Aguera

Pred meč između Totenhema i Mančester sitija u četvrtfinalu Lige šampiona Drejk se fotkao sa napadačem "građana" Serhiom Aguerom. Epilog - Argentinac je promašio penal, a Siti je poražen sa 1:0. Snovi o Ligi šampiona sada više nisu tako realni.

Petarda za "milionere"

Džejdon Sančo je momak o kom će se tek pričati i biće velika zvezda svetskog fudbala. Drejk se sa njim fotografisao pred derbi Dortmunda i Bajerna u Bundesligi. "Milioneri" su primili pet komada u Minhenu (5:0) i Bavarcima prepustili prvo mesto.

Zaustavio seriju Arsenala

Fudbaleri Arsenala bili su u fenomenalnoj formi sa 13 od mogućih 15 osvojenih bodova u Premijer ligi dok se Kanađanin nije pojavio da "osvešta" napadača "tobdžija" Pjera-Emerika Obamejana. Londonski klub poražen je već na narednom gostovanju Evertonu (1:0).

Džoni od zvezde do narkomana

Kvoterbek Džoni Manzel trebalo je da bude velika zvezda NFL lige (američkog fudbala). Međutim, počeo je da ide sa Drejkom po žurkama i završio kao narkoman. Nekoliko puta je bio na odvikavanju od alkohola i droge, ali nikad nije pokazao pun potencijal. Sada pokušava da u 26. godini vrati karijeru na pravi put.

Bekam polomio nogu

Odel Bekam Džunior je najbolji i najplaćeniji hvatač u NFL. Međutim, kako je počeo da vreme provodi sa Drejkom, stigla ga je kletva. Tokom 2017. doživeo je prvu težu povredu kada mu je pukao članak. Ironično, Drejk je bio jedan od prvih koji su ga posetili u postelji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I on je bio Drejkova žrtva... Konor Mekgregor

Odabrao Konora pre Habiba

UFC borba veka između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova odlučena je onog momenta kada je Drejk odlučio da će podržati Irca. Mekgregor bukvalno nije imao šanse, pa je Habib slavio veliki trijumf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading