(VIDEO) ČEMU EUFORIJA I LOŽENJE? Trese se Srbija, Vujović ŽESTOKO udario na Đeronu!

Autor:

Sport

26.01.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Toni Đerona i Veselin Vujović

Legendarni srpski stručnjak Veselin Vujović pozvao je na smirivanje euforije koja je stvorena oko reprezentacije Srbije koja je imala fenomenalan mini-ciklus pod novi selektorom Tonijem Đeronom.

Vujović je poručio da pravi izazovi tek predstoje, kao i da će se pravi domet naše selekcije videti tek na Evropskom prvenstvu naredne godine.

Izgledalo je fenomenalno. Iznenađen sam igrom protiv Francuske u oba meča, bilo je neverovatno. Kada imate čoveka koji priča drugi jezik, za razliku od našeg u situaciji kada igrači ćute, posle šturih saveta onda se oni međusobno dogovore 'Ja ću tebi, ti ćeš meni' ne razmišljajući da li će im selektor zameriti zbog izmišljanja. Kada se to odigra na terenu, trener prihvata to kao svoje, baš ga briga za drugi dogovor. Rezultat trpi sve - objasnio je Vujović jezičke barijere u podkastu "Balkan-handball".

Španac je reprezentativcima Srbije ulio neophodno samopouzdanje.

Srbija je delovala opušteno protiv Francuza. U prvom meču je krenula kao da veruje u pobedu, što je najteža moguća stvar, da ubediš igrače da mogu da dobiju jačeg od sebe. I dalje smatram da je Francuska jača od Srbije, ali ko te pita - dodao je on uz opasku da pravi izazov tek sledi:

Ne smemo da stvaramo euforiju. Kada odemo na EURO videće se pravi rezultat Đerone, srce i hrabrost naših igrača i kvalitet. Kao u svakoj vezi, sve u početku funkcioniše fenomenalno. Rezultat je ispratio sve, ali kada se duže živi u braku onda se dešavaju problemi. Ovaj hrče, nije spustio dasku na šolju, frka, svađa... Sačekaćemo da vidimo - dodao je Veselin Vujović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading