Selektor jasan pred Holandiju: 24 sata se radujemo i tugujemo, očekuje nas dobra utakmica!

Autor:

Sport

04.12.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je na šampionatu u Japanu zabeležila dve pobede i poraz - posle uspeha protiv Angole i Kube, usledio je poraz protiv Norveške. U četvrtak je očekuje jedna od odlučujućih utakmica za plasman u narednu rundu i to protiv Holandije, koja je osvajala medalje na četiri od pet poslednjih velikih takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Obradović, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije

- Devojke su iskusne i imamo ustaljeni dogovor - 24 sata slavimo i 24 sata tugujemo. Dobro je došao dan odmora da se pripremimo za Holandiju. Protiv Norveške je bilo mnogo pozitivnih stvari, međutim nismo mogli da utičemo na neke druge, i rezultiralo je kako je rezultiralo. Šteta...Okrećemo se utakmicama protiv Holandije i Slovenije - započeo selektor Obradović i dodao:

- Što se Holandije tiče, očekujemo sličnu utakmicu kao jučerašnju, važni su bodovi i za jednu i drugu ekipu. One su izgubile od Slovenije, a mi moramo da idemo tu na pobedu. Biće nezgodno. Holandija je kvalitetna ekipa, dugo su na svetskom vrhu. Biće dobra utakmica - zaključio je selektor Ljubomir Obradović.

Holandija je u prva tri kola zabeležila pobede protiv Angole i Kube, ali je izgubila od Slovenije.

Meč između Srbije i Holandije na programu je u četvrtak od 10 časova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading