ODBOJKAŠICE PUTUJU NA EP Terzić: Imamo najtežu grupu, ali ćemo se boriti za medalju

Autor:

Sport

18.09.2017

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da će se naš nacionalni tim boriti za medalju na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkašice Srbije u utorak putuju na EP

EP će biti održano od 22. septembra do 1. oktobra u Azerbejdžanu i Gruziji. Naša selekcija će igrati u grupi D u Gendži sa Češkom, Holandijom i Belgijom.

Pobednici grupa izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija igrati u osmini finala.

 - Očekivanja su ista, imali određenih problema ili ne. Navikli smo da se borimo za trofeje prošlih godina i to ćemo raditi i ovog puta. Imamo najtežu grupu, nijednog autsajedera, sve tri ekipe su izuzetno dobre. Puno toga će zavisiti od prve utakmice protiv Češke. Ako pobedimo, to će biti dobar zamajac - rekao je Terzić.

Na EP će putovati:
tehničari: Bojana Živković (Volero Cirih) i Slađana Mirković (Baku).

korektori: Ana Bjelica (Sao Paulo) i Tijana Bošković (Ezačibaši).

libera: Jelena Blagojević (Hemik Police) i Teodora Pušić (Vizura).

blokeri: Milena Rašić (Vakifbank), Stefana Veljković (Police), Jovana Stevanović (Kazalmadjore) i Mina Popović (Bergamo).

primači: Brankica Mihajlović (Tjandjin), Tijana Malešević (Sao Paulo), Bjanka Buša (Montikjari) i Bojana Milenković (Crvena zvezda).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading