BOKS SPEKTAKL ZAPALIO BEOGRAD

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestonica Srbije uživala je u subotu uveče u veličanstvenom humanitarnom boks-spektaklu "Kalemegdan boxing night" na Malom Kalemegdanu!

RepublikaFoto: instagram.com/darko_stosic/radeopacic
MMA Srbije: Darko Stošić i Rade Opačić

U organizaciji Balkan boxinga i pod pokroviteljstvom grada Beograda, najbolji srpski bokser Marko Nikolić i Bojan Radović zapalili su prepune tribine terena KK Partizan.

BEZ PORAZA

Pred više od 2.000 gledalaca Nikolić je opravdao ulogu favorita i trijumfovao, a pobedu je posvetio deci oboleloj od raka, kojoj će ići sav prihod od prodatih ulaznica.

- Borio sam se za decu obolelu od raka. Ovo je moja 16. pobeda u karijeri bez poraza i dodatni motiv da nastavim ka evropskom i svetskom šampionskom pojasu. Spremao sam se na veliku i tešku borbu koja je na kraju i viđena, kidali smo jedan drugog do poslednjeg gonga - rekao je Nikolić.

JOŠ TRI REVIJE

Promoter i glavni organizator bokserskog spektakla Nenad Borovčanin istakao je da je srećan pre svega jer je boks vraćen u Beograd.

- Ovo je četvrta revija Balkan boxinga od početka godine, a u planu je da organizujemo još tri bokserske revije do januara. Drago mi je što smo na tribinama mogli da vidimo i decu i one najstarije zaljubljenike u ovaj plemeniti spot. Vratili smo boks u Beograd, vratićemo ga i u Srbiju! Plan je i da uspostavimo besplatnu školu boksa u 30-40 opština i gradova u Srbiji - zaključio je Borovčanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading