Drama u finalu: PAO I OLIMPIJAKOS U MAJSTORICI ZA TITULU!

Autor:

Sport

14.06.2018

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale grčkog šampionata u košarci donelo nam je novu dramu, pošto će kao i prethodne sezone peti meč odlučivati o naslovu šampiona.

RepublikaFoto: twitter.com/Eurohoops.net
Meklin vodio Pirejce do pobede

Prethodne sezone je Panatinaikos u petom meču savladao Olimpijakos na gostujućem terenu i obezbedio titulu pred protivničkim navijačima, a sada će imati priliku da se za naslov bore pred svojim fanovima u OAKA areni. Olimpijakos je u četvrtom susretu na domaćem terenu slavio 92:76 i tako produžio seriju na pet utakmica.

”Zeleni” su imali priliku da titulu odbrane večeras, pobedom u Pireju, ali je Olimijakos sigurnom igrom tokom svih 40 minuta, kontrolisao rezultat. Jedini pad, domaći su imali na početku drugog poluvremena kada je Pao serijom trojki stigao na samo -2. Ipak, čvrstom igrom, ali pre svega efikasnom, u finišu treće i na početku poslednje četvrtine, Olimpijakos je zabeležio trijumf, na kraju i ubedljiv i izjednačio u finalnoj seriji na 2:2.

Najefikasniji igrač Olimpijakosa bio je Džamal Meklin sa 20 poena. Na drugoj strani takođe 20 koševa postigao je Majk Džejms.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading