Jasikevičijus: Ponosan sam na igrače i klub!

Autor:

Sport

20.05.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Žalgirisa Šarunas Jasekivičijus izjavio je da je ponosan na igrače klub, posle osvajanja trećeg mesta na završnom turniru Evrolige u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Jasikevičiujus je sa Žalgirisom osvojio treće mesto u Beogradu

Žalgiris je posle velike borbe pobedio CSKA 79:77.

- Čestitam igračima, navijačima i celom klubu na sjajnoj sezoni. Igrali smo sjajnu košarku tokom cele sezone. Ponosan sam na njih na svemu štu su uradili, a posebno danas. Igrali smo sjajno, ali smo se onda malo opustili, kao da je došlo do nekog grča, mislili smo da je gotovo, a protiv ekipa kao što je CSKA ne sme da bude opuštanja. Malo je nedostajalo da platimo cenu. Ipak, to ništa ne umanjuje, ovo je odličan rezultat - rekao je trener Žalgirisa.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je teži trenerski ili igrački posao, Jasekivičijus je kazao da je posao trenera "ludnica".

- Trenerski posao je ludnica. Jedan od najtežih poslova. Naravno, ima gorih poslova, ali ako uporedjujemo posao trenera i igrača, ovo je znatno teže. Biti profesionalni igrač u nekom sportu je najbolji posao na svetu, dok u ovom ima mnogo više nervoze i tenzije - rekao je Jasekivičijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading