PRED TAMIŠ - Topić: Važno je da se Antić vratio

Autor:

Sport

14.05.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Supelige, košarkaši Crvene zvezde u dvorani u Železniku dočekuju ekipu Tamiša (utorak 13.00). Trener crveno-belih Milenko Topić očekuje dobru partiju svog tima.

RepublikaFoto: Starsport

Razlog za promenu dvorane je priprema hale "Aleksandar Nikolić" za završnicu juniorskog turnira Evrolige, na kome će učešće uzeti i juniorski tim Crvene zvezde, nekadašnji šampion i višestruki učesnik finala i završnih turnira.

- Nakon pobede nad ekipom Zlatibora, važno nam je da nastavimo u istom ritmu, i da sačuvamo prvo mesto, koje nam donosi prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja, kada praktično počinje pravi plej-of. Važno nam je i da se Antić vratio, videli smo koliko znači ekipi, a sada je važno i da dođe do svoje rutine i takmičarskog ritma nakon dužeg odsustva. Protiv ekipe Tamiša moramo da odigramo maksimalno, jer se dobro sećamo kako smo došli do pobede u Pančevu. Zbog lakše prehlade, i lakše povrede, pod znakom pitanja su Janković (zbog povišene temperature nije igrao protiv Zlatibora), i Marko Kešelj za ovu utakmicu - objasnio je Topić.

Posle ovog susreta sledi sedam dana puze i onda počinje plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading