Zvezda Filadelfije surovo iskrena: BILI SMO S**NJE PROTIV BOSTONA, OVO NISMO MI!

Autor:

Sport

01.05.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Filadelfije Džoel Embid bio je nezadovoljan igrom svog tima na startu polufinalne serije NBA lige protiv Bostona, pošto su Seltiksi do prednosti od 1:0 stigli zahvaljujući trijumfu od 117:101.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Embid u duelu sa Tejtumom iz Bostona

Seltiksi su bili neverovatno precizni u šutu za tri poena (17/35) što im je na kraju i donelo pobedu protiv Filadelfije, koja osim Embida nije imala raspoloženog igrača.

- Sve počinje od odbrane, a ja sam bio sra**e. Svi smo bili loši. To nismo mi, definitivno. Kad svako da sve od sebe, mi smo najbolji defanzivni tim u ligi. Bilo je mnogo stvari koje nismo ispoštovali - istakao je kamerunski košarkaš, koji je utakmicu završio sa 31 poenom, 13 skokova i pet asistencija.

Na pitanje novinara da prokomentariše uzavrelu atmosferu u TD Gardenu, Embid je imao jasan odgovor.

- OK je, ali naši navijači su bučniji. Nije mi smetala publika. Volim ovakve atmosfere, zato što to diže moju igru, volim kad ljudi provociraju - dodao je sjajni centar.

Naredni meč dva tima igraju u noći između četvrtka i petka od 2:30 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading