(VIDEO) Vučević FENOMENALAN

Autor: I. V.

Sport

10.12.2017

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Vučević, Lebron Džejms i Rasel Vestbruk obeležili su noć za nama. Oni su stigli do tripl-dabl učinka, a samo se Vučević nije radovao pobedi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević je bio fantastičan i sinoć je stigao do prvog tripl-dabla u karijeri

Čudesna partija Vučevića protiv Atlante. On je postigao 31 poen uz 13 skokova i 10 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz. Vučevića je ispratio sa 29 poena još samo Džonatan Simons. Ersan Ilkjasova predvodio je Atlatnu sa 29 poena, dok je Kent Bejzmor postigao 19 poena.

Interesantan meč viđen je u Ohaju gde je po običaju Lebron Džejms dirigovao igrom Klivlend Kavalirsa. Džejms je postigao 30 poena, a tome je dodao po 13 skokova i asistencija. Sa klupe su mu podršku sa po 13 poena pružili Vejd, Grin i Korver. U Filafeldiji su sa po 19 poena najefikasniji bili Redik i Kovington.

Oklahoma Siti Tander nadoknadili su 20 poena zaostatka protiv Mefis Grizlisa i prvo izborili produžetak da bi zatim u dodatnih pet minuta Rasel Vestbruk sa linije penala doneo pobedu Oklahomi. Karmelo Entoni i Stiven Adamas postigli su po 21 poena,. Vestbruk je postigao 20 poena uz 11 skokova i 14 asistencija za 87. tripl-dabl u karijeri. Tajrik Evans i Mark Gasol su sa 29 odnosno 22 poena bili najbolji u Memfisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading