KRITIČNA SUSPENZIJA: Može li Real bez Lasa pred utakmicu sezone?

Autor:

Sport

31.03.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pablo Laso, šef struke Reala iz Madrida, "popio" je suspenziju od Evrolige, što će kraljevskom klubu napraviti ogroman problem.

RepublikaFoto: twitter.com/Euroleague
Šta će košarkaši Reala bez Pabla Lasa?

Gotovo na svakoj utakmici od početka sezone realu je nedostajao neko od igrača, bilo zbog povreda ili korona virusa. A sada će Madriđani u utakmici sezone, odnosno duelu pretposlednjeg kola Evrolige protiv Olimpijakosa (petak, 21.00) koji bi mogao da im širom otvori ili čak i zalupi vrata od plej-ofa, u zavisnosti od učinka, neće moći da se oslone na trenersko znanje Pabla Lasa.

Na sreću, jedan od trojice najtrofejnijih stručnjaka u istoriji Reala nema zdravstvenih problema, već će u petak morati da odradi suspenziju od jedne utakmice koju mu je izrekla Evroliga zbog "akcija koje predstavljaju nedostatak poštovanja prema sudijskoj timu" tokom duela sa Anadolu Efesom (83:108).

RepublikaFoto: Starsport
Pablo Laso

Podsećanja radi, Laso je je u četvrtoj deonici meča u Istanbulu dobio drugu, isključujuću tehničku grešku, pošto je prekomerno protestvovao kod sudija. Taj sudijski gest nije umirio baskijskog trenera koji je, prilikom izlaska s terena nastavio povišenim tonom da se obraća arbitrima, pa se dan kasnije Evroliga obratila javnosti sa izrečenom kaznom Lasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading