LEBRONOVA NESREĆA MUZIKA ZA JOKIĆEVE UŠI: Povreda "Kralja" srpskom superstaru OTVORILA PUT KA NAJVEĆOJ ČASTI!

Autor:

Sport

21.03.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je suditi po američkim kladionicama, trka za MVP trofej iznenada je dobila novog favorita.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Janis mu je iz šale dao MVP-a Ol-star utakmice, ali je od danas Jokara favorit i za pravog MVP-a!

Kada je Lebron Džejms pregledan posle nezgodne povrede članka protiv Hoksa, doktori su obelodanili da će "Kralj" biti van terena neodređeno, što će biti prvi put u karijeri da propušta značajniji period neke sezone. Kada se jednom smrkne, drugom svane, pa su u Las Vegasu preko noći Nikolu Jokića "krunisali" kao novog favorita u trci za nagradom MVP-a!

Pomalo je neverovatna kvota koju su iz SAD-a dali za Jokićevo osvajanje najprestižnije nagrade u svetu košarke, pošto je ona 1,1, što u prevodu znači da je naš "Jokara" gotovo sigurno budući osvajač ove nagrade.

Mole se svi Jokićevi fanovi svaki dan da naš košarkaški bog ostane zdrav i dominantan, pa će, s verom u boga, tako i biti, što će mu dopustiti da se u sada sve tanjoj trci za najboljeg igrača u NBA okiti zlatom.

Ako vam treba objašnjenje zašto je Jokić favorit za MVP-a, niko u celoj ligi, a i u skorijoj istoriji iste, ne utiče toliko drastično na igru svog tima, o ličnim brojkama da ne pričamo.

Kada Jokara ne igra, tada Denver gubi, ali, ponovo hvala bogu, se to retko dešava, pa sjajni srpski centar u proseku beleži 27 poena, 11,2 skoka i 8,6 asistencija po meču, dovoljno da čak i pored dominantnih Embida, Karija, Hardena i Lebrona bude siguran na prvoj poziciji u trci za MVP-a.

Ima li Jokićeva magija granice?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading