ŠTA DA SAM OSTAO BEZ NOGE? Kokoškov progovorio o UŽASNOJ saobraćajnoj nesreći koja mu je promenila život!

Autor:

Sport

02.03.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak se prisetio potresnih trenutaka.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije i trener Fenerbahčea Igor Kokoškov

Selektor Srbije Igor Kokoškov otkrio je u emisiji "The Crossover", voditelja Džoa Arlauskasa, da je svojevremeno doživeo tešku saobraćajnu nesreću koja ga je koštala igračke karijere.

Ipak, Kokoškov je ostao pozitivan, tešio se da je mogao i gore da prođe, a posvetio se trenerskom pozivu.

Proveo sam skoro 11 meseci u bolnici, u nekoliko navrata. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene je bio srećan i govorio mi je da može biti i gore. Šta da sam izgubio nogu ili da više nisam mogao da hodam - prisetio se Kokoškov, pa dodao:

Sreća može da vam donese priliku u životu koju ne zaslužujete, ali vrlo brzo ćete pokazati pravo lice. Ako opstajete u ovom poslu, nešto dobro se nalazi u vama - zaključio je Igor Kokoškov.

On je sa trenerskim radom počeo u mlađim kategorijama OKK Beograda, ali je košarkaško ime izgradio "preko bare". Nakon poslova asistenta, postao je trener Finiks Sansa, sa Slovenijom je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu, a leta 2020. godine je stigao u Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading