NOVAK BI DA VODI ORLOVE NA SP: Đoković nije znao da Muslin nije više selektor Srbije

Autor:

Sport

15.11.2017

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije znao da je Slavoljub Muslin nije više selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Đoković bodrio Zvezdu na meču protiv CSKA

Đoković je sa tribina bodrio košarkaše Crvene zvezde na meču protiv CSKA, a u poluvremenu je odgovorao na pitanja novinara. On je čestitao fudbalerima plasman na SP 2018.

- Svaka ima čast. Ispratio sam to, radovao sam se kao i svi ostali. Duga je pauza bila. Iskreno se nadam da će momci to uzeti kao veliki motiv da na SP pokažu šta mogu. Prijatelj sam sa dosta fudbalera želim im sve najbolje. Izgleda da se kolektiv stvorio od kada je Slavoljub Muslin došao, stvorila se prava atmosfera - rekao je Đoković i iznenadio sve prisutne novinare.

Muslin je pre nekoliko nedelja raskinuo ugovor sa FSS.

 - Stvarno?! Nisam znao, eto, nisam u toku. Slobodan sam u narednih mesec i po dana, ako treba pomoć - našalio se srpski teniser.

On je rekao da neće putovati u Rusiju da bi uživo pratio fudbalere Srbije, pošto se uželeo tenisa.

- Uželeo sam se tenisa, sledeću godinu ću posvetiti tome - rekao je najbolji srpski teniser.

Đoković je veliki navijač Zvezde.

- Meni je ovo jedinstveno iskustvo i uvek je doživljaj kada dođem da gledam Zvezdu. Navijam za Zvezdu ceo život, želim joj sve najbolje - rekao je Đoković.

CSKA je pobedio Zvezdu 85:59.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading