(VIDEO) Fenomenalna partija Nikole Vučevića u porazu Orlanda, Janisov poslednji dabl-dabl u godini!

Autor:

Sport

31.12.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između ponedeljka i utorka, poslednjoj u 2019. godini, Vašington je na svom terenu bio bolji od Majamija i slavio je rezultatom 123:105.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najefikasniji na utakmici, ali na kraju bez pobede

Majami je dobro počeo, ali je Vašington minus nadoknadio u drugoj deonici i na poluvreme je otišao sa +8. Vizardsi su bili bolji i u finišu meča koji su rešili u svoju korist.

U pobedničkom timu najbolji su bili Džordan Mekre sa 29 poena i osam asistencija, Gerison Metjuz sa poenom manje i Ian Mahinmi sa 25 poena.

Na drugoj strani su se istakli Džimi Batler sa 27 poena, Dankan Robinson sa 16 poena i Bam Adebajo sa 14 poena i isto toliko skokova.

Goran Dragić meč je završio sa deset poena, dva skoka, dve asistencije i jednom ukradenom loptom.

Atlanta je do pobede došla na gostovanju Orlandu gde je slavila 101:93. Atlantu su vodili Brendon Gudvin sa 21 poenom, Kevin Hanter sa 19, Aleks Len sa 18 poena i 12 skokova, te Deandre Hanter sa 16 poena i Džon Kolins sa deset poena i 11 skokova.

U ekipi Orlanda je najbolji bio Nikola Vučević sa 27 poena, šest skokova, jednom asistencijom i dve ukradene lopte. Evan Furnije dodao je 22 poena, a Di Džej Avgustin 17.

Košarkaši Milvokija slavili su na gostovanju Čikagu i do pobede došli rezultatom 123:102. Bulsi su bili u minisu, ali su tokom druge četvrtine došli do prednosti. Ipak, na kratko, jer je usledila sjajna četvrtina Baksa. 

U pobedničkom timu Janis Adetokumbo postigao je 23 poena uz deset skokova i šest asistencija. Kris Midlton bio je najefikasniji sa dva poena više, a Erik Bledso dao je 15 poena.

 

 

U Čikagu su najbolji bili Zak Lavin sa 19, Lauri Markanen i Kobi Vajt sa po 18 i Vendel Karter sa deset poena i 11 skokova. Tomas Satoranski dao je dset poena uz sedam asistencija.

Minesota je nakon produžetka bila bolja od Bruklina i na svom parketu je slavila rezultatom 122:115.

Bruklin je uglavnom tokom meča imao prednost da bi u poslednjoj četvrtini domaći tim uspeo da pređe u vođstvo, ali ne i da dođe do pobede u regularnom delu meča.

U dodatnom periodu je dominirala domaća ekipa koja je uspela da dođe do pobede predvođena Šabazom Nejpirom koji je postigao 24 poena uz osam asistencija. Džaret Kulver dodao je 21 poen, a Gorgi Dieng dao je 11 poena uz čak 20 skokova.

 

 

Na drugoj strani, na poraženoj strani je dominirao Spenser Dinvidi sa 36 poena, pet skovova i osam asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading