Laso šmekerski: Zvezda nije zaslužila ovo!

Autor:

Sport

07.11.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da ubedljiv trijumf nad Crvenom zvezdom možda i nije pravedan, s obzirom na to da je utakmica u većem delu bila izjednačena

RepublikaFoto: Starsport
Pablo Laso

Zvezda je bila na pragu drugog uzastopnog trijumfa, ali su Realovi košarkaši dominacijom iz šuta u poslednoj četvrtini obezbedili rutinsku pobedu.

- Moram da čestitam svom timu što je igrao 40 minuta, a u prethodnim mečevima nismo uspevali u tome. Zato smo i pobedili - rekao je Laso novinarima posle utakmice.


Košarkaši Reala pobedili su u Beogradu crveno-bele sa 75:60, u utakmici sedmog kola Evrolige.

- U prve tri četvrtine sve je bilo izjednačeno, Zvezda je pogađala neke teške šuteve, ali u poslednjoj četvrtini smo mi ipak uspeli da igramo na najvišem nivou - kazao je Laso.

On je ocenio da je Evroliga ove sezone vrlo izjednačena i da je svaki poen bitan, s obzirom na to da će poen količnik možda odlučivati o plasmanu.


Laso je rekao da mu je izuzetno drago što se Ognjen Kuzmić vratio na parket posle nekoliko teških povreda, kao i da ga svi u Madridu vole.

On je za kraj dodao da mu je drago što je ponovo posetio Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading