Čović "pljuvao" Partizan, pa mu se dogodila nezgoda!

Autor:

Sport

20.03.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ne propušta priliku da "pecne" najvećeg rivala, Partizan. Međutim, Čović je bio akter jedne komične situacije tokom gostovanja u Jutarnjem programu gde razbio čašu tokom izlaganja o "večitom" rivalu.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Čović je u jutarnjem programu TV Prva kod Jovane Joksimović pozvan na prelistavanje novina, a u jednom delu emisije tema je bila Kosovo. On je tada iskoristio izreku "Nije sve crno i belo", što ga je odvelo u potpuno drugom smeru i započeo je priču o Partizanu.

Na Jovaninu opasku da je bolje da ne razgovaraju o navijačkoj opredeljenosti, Čović se u šali usprotivio, i tom prilikom gestikulirajući, oborio i polomio čašu.

- Pa je l smo zvezdaši ili nismo zvezdaši?- rekao je Čović, nakon čega je usledila "lomljava". Čović se ipak vrlo dobro snašao uzviknuvši "Istina".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading