(VIDEO) Obama gledao kako je jedna patika zasenila derbi koledž košarke!

Autor:

Sport

21.02.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava Amerika pratila je veliki derbi koledž košarke Djuk - Severna Karolina i odmah na početku utakmice videla neprijatnu scenu o kojoj bruji ceo svet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zion Vilijamson

Bivši predsednik SAD Barak Obama bio je u prvom redu, a oni sa jeftinijim kartama sedeli su dalje od njega, i uživo posmatrali kako najveća zvezda meča, Zion Vilijamson, proklizava na startu meča i kako mu noga probija patiku.

 

 

Mladi košarkaš neverovatnih atletskih sposobnosti pao je na parket, uhvatio se za nogu i doživeo povredu kolena, čija će težina tek biti određena.

U četvrtak tokom dana ovim povodom oglasio se i proizvođač njegove patike, kompanija "Nike", objasnivši da se istragom utvrđuje zašto je patika pukla, s obzirom da takav problem nije uobičajen za liniju čuvenog brenda.

- Očigledno smo zabrinuti i želimo Zionu brz oporavak. Kvalitet i sposobnosti naših proizvoda su od najvećeg značaja. Ovo je izolovani slučaj i radimo na tome da otkrijemo problem- saopšteno je.


Pogledajte kako je izgledala Vilijamsonova patika nakon njegovog pada.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading