(VIDEO) SKROMAN DEČKO: Jokićevi saigrači plakali od smeha kada je otvorio orman!

Autor:

Sport

14.02.2019

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je poznat po skromnosti, ali jedna situacija iz svlačionice Nagetsa još jednom je potvrdila da je

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Na društvenoj mreži Tviter nalog koji se bavi samo patikama "Bleacher report Kicks" podelio je smešan video u kojoj glavnu ulogu ima Nikola Jokić.

Na snimku se vidi kako košarkaš Denvera Tori Kreg pokazuje svoju "bogatu" kolekciju patika u ormanu. 

Kada je Jokić video koliko Kreg ima patika, zaprepastio se i zbog toga je morao da pokaže i svoju kolekciju. U ormariću srpskog igrača možete videti "samo" tri para patika što je izazvalo smeh u svlačionici Denvera. 

Komentari na ovaj video su sjajni i svi govore o tome kako je Jokić ostao isti i posle potpisivanje maksimalnog ugovora. "Jokić je nacionalno blago", "Jokić je veoma smešan", "Upravo ovo sam očekivao od njega", "Volim Jokića", samo su neki od kometara. 


Podsećamo, Jokić je leta prošle godine potpisao najunosniji ugovor u istoriji srpskog timskog sporta, 148 miliona za pet godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading