Šutirali trojke Bjelica, Bogdanović i Teodosić... I ko je pobedio?

Autor: Tanjug

Sport

04.01.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica izjavio je da bi saigrač Bogdan Bogdanović verovatno pobedio ako bi se, zajedno sa Milošem Teodosićem iz Los Anđeles Klipersa, takmičili u šutiranju trojki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

- Verovatno bi Bogdanović imao najviše šansi da pobedi- našalio se Bjelica za Eurohups.

Bjelica je pohvalio Bogdanovića zbog odličnih igara u dresu Kingsa ove sezone u NBA ligi.

- Tek je drugu godinu u NBA, a igra kao da ih mnogo više. Sakramento je idealan tim za njega. Igra isto kao u vreme dok je bio u Fenerbahčeu i jedan je od igrača koji naviše obećavaju u ligi- rekao je Beli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bjelica, koji je takođe kao Bogdanović bio kod Željka Obradovića u Fenerbahčeu, kaže da je mnogo naučio od najtrofejnijeg evropskog trenera ikada.


- Mnogo sam naučio od Željka, čak i vankošarkaške stvari. Moraš da znaš kako da respektuješ saigrače. Obradović je jedan od najboljih trenera, lako je raditi sa njim- zaključio je Bjelica.

Bjelica ove sezone u najjačoj ligi sveta prosečno beleži 11,2 poena, 6,2 skoka i dve asistencije, a Bogdanović 15,7 pogodaka, 3,7 završnih dodavanja i 3,4 uhvaćene lopte.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading