KO JE STRUČNJAK KOG HOĆE MANČESTER: CRVOJED DAJŠ TERA MURINJA!

Autor:

Sport

03.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenera Barnlija mogao bi da vrati slavnom klubu šmek koji mu nedostaje odlaskom Fergusona.

Žoze Murinjo i Šon Dajš

Murinjo samo na dva načina može da ode iz nekog kluba. Ili svojevoljno ili da dobije otkaz, a da prethodno zarati sa pola svlačionice. Upravo u takvom momentu nalazi se Portugalac kom su dani na klupi Mančester junajteda odbrojani, a najozbiljniji kandidat da ga zameni je čovek jako čudnih životnih rutina - menadžer Barnlija Šon Dajš! Radi se o liku koji je svojevremeno žvakao crve na treningu iz zabave, a polovinu nedelje provede u stanu u kojem mu je cimer pomoćnik Ijan Voun.

- Nema ništa unutra, kauč, veliki ekran i dva kreveta. Nije baš mesto u koje poželiš da se vraćaš svakog dana. Popijemo čašu vina i gledamo TV serije, a Šon je prilično dobar kuvar - ispričao je pomoćni trener Barnlija.

Bivši Dajšov saigrač Soren Andersen otkrio je anegdotu sa crvima, odnosno da trener Barnlija voli da ih jede.

- Imali smo zafrkanciju da crva stavimo u usta i žvaćemo ga, ali nikada ga nisam progutao. Uvek bih ga pljunuo i kasnije isprao usta vodom - objasnio je Dajš.

Šon Dajš

Iza perspektivnog stručnjaka stoje rezultati. Od malenog Barnlija, kojem je u društvu engleskih aždaja predviđana borba za goli život, napravio je stabilnog premijerligaša kog je ove sezone doveo do plej-ofa u Ligi Evrope. Tamo je eliminisan od Olimpijakosa, a pamti se njegova izjava posle meča.

- Ne samo što su čelnici Olimpijakosa vršili pritisak na sudije u poluvremenu meča u Atini, već je to radila i jedna služavka.

Interesantno je da se harizmatični menadžer hrapavog glasa svojevremeno uporedio sa čovekom kog bi vrlo brzo morao da nasledi na Old Trafordu.

- Za razliku od Murinja, ja nisam gospodin Specijalni. To je njegov nadimak. Jedino zbog čega sam ja specijalan je moja boja kose. Čak 95% ljudi na svetu nema boju kao ja. Mogao bih da budem gospodin Riđi - ispalio je svojevremeno Dajš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Matić: Murinjo ima podršku svlačionice!

Jedan od retkih preostalih vojnika Žozea Murinja u ovoj postavi Mančester junajteda je srpski reprezentativac Nemanja Matić, koji tvrdi da ekipa podržava Portugalca, uprkos brojnim problemima.

- Trener ima podršku svlačionice. Govornici neće rešiti ništa. Lideri će se već sami otkriti sutra i u narednim mečevima. Velike reči u svlačionici ništa ne znače. Ono što je važno je teren - rekao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading