Partizan u novom problemu pred Čuku!

Autor: telegraf.rs

Sport

06.05.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startni golman Partizana Vladimir Stojković neće biti spreman za revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog u sredu 9. maja, javlja portal "telegraf.rs".

RepublikaFoto: Starsport
Stojković možda i završio sezonu

Iako su do pre nekoliko dana iz Humske uveravali da oporavak iskusnog golmana ide u dobrom smeru, naš reprezentativni čuvar ipak neće biti spreman za duel sa "brđanima".

Razlog za to je što iskusni čuvar mreže i dalje ne trenira sa ekipom jer je usled udarca dugo imao veliki otok na butnom mišiću. Kako se radilo o rupturi drugog stepena, bilo bi rizično po njega da obnovi povredu koja bi ga mogla staviti pod znak pitanja za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

U crno-belom taboru su svesni rizika, pa su rešili da zadrže Stojkovića na poštedi, kako se ne bi dogodilo da se povreda pogorša i odvoji ga od Mundijala u Rusiji u junu.

Stojković se povredio 22. marta u prvenstvenom meču upravo sa Čukaričkim nakon sudara sa saigračem. Plašili su se da je povreda ozbiljnije prirode, ali na sreću, to nije bio slučaj. Zbog toga, na golu protiv Čuke će izvesno stojati mladi Marko Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading