(VIDEO) Salah spasao Liverpul: Milivojević strelac

Autor:

Sport

31.03.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula pobedili su u gostima ekipu Kristal Palasa rezultatom 2:1 (0:1) u prvom meču 32. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Luka Milivojević je svojim devetim golom u sezoni doneo prednost domaćima, ali je Liverpul u drugom poluvremenu preokrenuo preko Manea i Salaha.

Liverpul je loše otvorio meč, pošto je golman Loris Karijus već u 13. minutu nespretnom reakcijom napravio penal.

Golman Liverpula je loše procenio let lopte, zakasnio je i ušao u telo Vilfreda Zahe, a sudija opravdano pokazao na belu tačku.


Odgovornost je preuzeo Luka Milivojević, snažno je pogodio svoj levi ugao i tako stigao do svog sedmog pogođenog penala i devetog gola ove sezone!

Gosti su od samog starta drugog dela igre krenuli maksimalno ofanzivno i do izjednačenja došli već u 49. minutu. Milner je asistent, Mane ovaj put pogađa za 1:1.


Mane je bio u centru pažnje nekoliko minuta kasnije kada je neobjašnjivo rukom uhvatio loptu, i imao sreće da ne dobije drugi žuti karton i isključenje, pa ga je Klop momentalno izveo iz igre.

Ušao je malerozni Adam Lalana, koji je posle samo pet minuta na terenu morao da izađe zbog nove povrede, a zamenio ga je Dejan Lovren.

Kada se činilo da će Liverpul kiksnuti, ponovo je ni iz čega bljesnuo Mohamed Salah. On je u 83. minutu prihvatio oštar centaršut Robertsona i desnom nogom pogodio dalji ugao za 1:2.

Čudesni Salah je došao do svog 29. gola u Premijer ligi i sada je blizu da obori rekord Luisa Suareza koji je dao 31 u svojoj poslednjoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading