STOJKOVIĆ PONOSAN: Kapitenska traka Zvezde je ispunjenje sna

Autor:

Sport

18.02.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je da mu je bila čast što je kao kapiten predvodio crveno-bele na meču 23. kola Superlige Srbije protiv Javora.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Stojković na meču protiv Javora

Crvena zvezda je slavila sa 3:0.

- U celoj Omladinskoj školi Crvene zvezde nosio sam kapitensku traku, naučio sam koliku težinu sa sobom nosi zvanje kapitena u ovako velikom klubu. Zato nisam krio radost na jučerašnjoj utakmici, ostvarila mi se životna želja što sam bio kapiten Zvezde. Sada želim da osvojim titulu sa u crveno-belom dresu i mogu sebe da smatram presrećnom osobom - rekao je Stojković.

On je istakao da je zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala na meču protiv Javora.

- Presrećan sam što smo otvorili sezonu pobedom, što ponovo nismo primili gol i odigrali odličnu utakmicu. Postavili smo sebi kao prvi cilj da se dobro pokažemo na premijeri u prolećnom delu sezone i mislim da možemo da budemo zadovoljni.Drago mi je što smo nastavili tamo gde smo stali, što su Pešić i Adžić ponovo pokazali da su nezaustavljiv tandem za protivničke igrače i što su upisali nove pogotke - naveo je Stojković.

Crvena zvezda će u sredu igrati revanš meč 1/6 finala Lige Evropa protiv CSKA. U prvom meču bilo je 1:0.

- Ima vremena do meča, imamo još da se pripremamo. Bio bih presrećan da prođemo dalje, kao i svi navijači Crvene zvezde. Znamo za šta se borimo i to ćemo i pokazati na terenu - poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading