(FOTO) Stig'o Mile, Kitić Mile: FOLK-PEVAČ DOŠAO U BARSELONU DA BODRI PRIJATELJA RAKITIĆA!

Sport

03.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo hrvatskog fudbalera Ivana Rakitića sa pevačem Miletom Kitićem traje već duži niz godina, tačnije od 2007. godine i provoda u jednoj diskoteci u Duizburgu.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanrakitic
Rakitićevo prijateljstvo sa folk-pevačem traje već dugo

Rakitić je tada nastupao za Šalke 04 zajedno sa sadašnjim selektorom Srbije Mladenom Krstajićem, a njih dvojica su čak bili i suspendovani pošto su se napili na nastupu poznatog pevača.

Poveli su i Džermejna Džonsa, a klub je za sve saznao preko paparaco fotografija.

- Bio sam u diskoteci u Duizburgu sa saigračem Ivanom Rakitićem. U pitanju je bila proslava rođendana našeg zajedničkog prijatelja na koju smo pozvani još pre deset dana, i otišli smo iz poštovanja. To je bilo četiri dana pre utakmice protiv Rozenborga i mislili smo da time nećemo narušiti klupsku disciplinu. Jutros (utorak) je održan sastanak u klubu kojem su prisustvovali svi igrači i članovi stručnog štaba. Javno smo im se izvinili - rekao je tada Krstajić.

Mile je rešio da sada on lično poseti Rakitića i bodri ga na meču Primere protiv Selte iz Viga. Kitić se i lično pohvalio odlaskom na "Kamp Nou" na svom "Instagram" profilu, a okačio je i fotografiju sa hrvatskim fudbalerom.

 

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on Jun 5, 2017 at 11:24am PDT

 

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on Dec 2, 2017 at 5:05am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading