Selta odnela bod sa "Nou Kampa"

Autor:

Sport

02.12.2017

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone prosuli su bodove na svom terenu u 14. kolu Primere, jer su remizirali sa Seltom - 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Odličan otpor je pružio tim iz Viga, hrabro se suprotstavio španskom vicešampionu i na kraju je zasluženo došao do boda. Selta je prva došla do prednosti na "Nou Kampu", pošto je Aspas u 20. minutu povukao kontru, dao loptu Gomezu. Ovj je šutirao, a na odbijenu loptu je naleteo Aspas i doneo je veliku prednost gostima.

Barsa se brzo oporavilia od šoka i posle samo dva minuta je došla do izjednačenja. Paulinjo je uposlio Mesija, kome j erutinski zatresao mrežu Selte i utakmicu je vratio na početak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suarez, Mesi i Alba

Samo dva minuta kasnije poništen je gol Luisu Suarezu, pa je rezultat na poluvremenu bio 1:1. Katalonci su u nastavku pritisli goste i došli su do kompeltnog preokreta. Suarez ovoga puta nije bio u nedozvoljenoj poziciji i doveo je Barselonu u vođstvo od 2:1.

Ipak, Selta nije odustajala i do herojskog boda je došla golom Gomeza. Tako je Barselona ispustila bodove na svom terenu, prvi put posle godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading