Barsa izgubila bodove, ALI I VAŽNOG FUDBALERA!

Sport

02.12.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone neočekivano su napravili kiks protiv Selte u 14. kolu Primere, igravši tek 2:2 pred svojim navijačima. Ipak, veći problem od gubitka bodova mogla bi da bude povreda sjajnog štopera Samjuela Umtitija.

RepublikaFoto: twitter.com/Samuel Umtiti
Umtiti zadao velike glavobolje treneru Valverdeu

U 72. minutu susreta protiv Selte, teren je morao da napusti Samuel Umtiti zbog povrede, zamenio ga je Tomas Vermelen, a prvi izveštaji nakon susreta govore da se Francuz ozbiljnije povredio i da bi sa terena mogao da odsustvuje i do dva meseca.

Đerar Pike već duže vreme igra u slabijoj formi, nije pouzdan kao ranije, Maskerano je najavio odlazak na zimu, dok je Vermalen veoma sklon propustima u odbrani tokom cele sezone, a i duže.

Ukoliko stameni Umtiti zaista bude van stroja narednih dva meseca, ili više, to bi značilo da će Katalonci morati tokom januarskog prelaznog roka da zasuču rukave i bace se u potragu za kvalitetnim defanzivnim fudbalerom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading