Muslin: Spreman sam da vodim selekciju BiH, ali niko me nije zvao

Autor: Tanjug

Sport

07.11.2017

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao je da ga niko još nije kontaktirao oko mogućeg preuzimanja selekcije Bosne i Hercegovine, ali da je spreman da razgovara ukoliko dođe do toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Muslin želi novi posao

- Iskreno, prvi put čujem, za sada me niko zvanično nije kontaktirao. Ukoliko dobijem poziv, obaviću razgovor. Ne mogu da kažem da li sam spreman preuzeti reprezentaciju BiH, kada ne znam šta mi se nudi, ne finansijski, već kakvi su planovi - rekao je Muslin za "Sportske.ba".

Član Izvršnog odbora FS BiH Mile Kovačević tokom gostovanja na SOS kanalu otkrio da je Muslin ozbiljan kandidat za selektora, pored Amara Osima.

- Želimo Muslina na klupi BiH jer je pokazao da ume da odvede tim na veliko takmičenje - izjavio je Kovačević u emisiji "Total soker".

Muslin je odveo reprezentaciju Srbije na Mundijal u Rusiju posle osam godina izostanka sa velikih takmičenja, ali je kasnije dobio otkaz zbog različitih pogleda na budućnost u odnosu na čelnike FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading