KEŽMAN: MUSLIN MI TRAŽIO PARE ZA SERGEJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muslinov prljavi veš konačno je isplivao na površinu! Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, a sada menadžer Sergeja Milinković-Savića Mateja Kežman optužio je doskorašnjeg selektora "orlova" da mu je tražio novac da bi as Srbije debitovao za A selekciju!

RepublikaFoto: Starsport
Progovorio: Mateja Kežman

Upravo je popularni SMS bio ključna tačka spora Muslina sa FSS jer je iskusni stručnjak uporno odbijao da ga zove u nacionalni tim uprkos fudbalskim kvalitetima i činjenici da se evropski velikani utrkuju da ga dovedu u svoje redove (pominju se i sume od 100.000.000 evra).

ZATVORENA VRATA

Posle Kežmanovih optužbi postalo je kristalno jasno zašto su vrata reprezentacije bila zatvorena za momka koji je u konkurenciji do 20 godina u Novom Zelandu bio šampion sveta. Prema Kežmanovim rečima, Muslin je preko svojih saradnika pokušao da naplati Sergeju za mesto u timu, što je praksa kroz koju su već prošli određeni reprezentativci (vidi tekst u tekstu).

RepublikaFoto: Tanjug
Ćuti: Slavoljub Muslin

- Selektorove ponude za "saradnju" preko trećih lica sam s indignacijom odbio jer u takve kombinacije nisam ulazio niti imam nameru da ikad ulazim - zagrmeo je Kežman u otvorenom pismu za medije.

On je dodao da je takva praksa kod bivšeg selektora bila uobičajena, pogotovo u klubovima koje je vodio u Rusiji.

- Očigledno gospodin Muslin zna za drugačije relacije u odnosima sa fudbalerima i njihovim menadžerskim agencijama jer se tokom svoje trenerske karijere suočio sa optužbama sopstvenih igrača u klubovima koje je vodio za "participaciju" u njihovim ugovorima i transferima (Oleg Samsonov, Georgi Pejev i ostali). Pretpostavljam da sam i taj njihov javni nastup organizovao ja - upitao je Kežman.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinković-Savić

LIČNI INTERESI

Kao ključni dokaz da je Muslin ostvarivao lične interese u nacionalnom timu menadžer asa Lacija naveo je činjenicu da su svi njegovi pomoćnici ostali zaposleni u FSS.

- Svi njegovi saradnici su ostali u selekciji, a on nije nastavio svoj poslovni odnos. Pre će biti da su neki njegovi lični interesi postali očigledniji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading