POGINUO BI ZA ZVEZDU, ALI POŠTUJE RIVALA: Iznenadilo "prepucavanje" preko Topčiderskog brda

Autor: Republika, Žurnal

Sport

12.10.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi u fudbalu bliži se munjevitom brzinom, prepucavanja između tabora u punom su jeku, ali je jedna interakcija prijatno iznenadila.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Miloš Degenek, iskusni štoper crveno-belih i jedan od vatrenijih učesnika poslednjih nekoliko derbija, govorio je za "Žurnal" o rivalitetu sa Partizanom, kada je iznenadio svojim tumačenjem situacije oko odlaska Umara Sadika iz tabora večitog rivala.

- Nema šta da mi bude lakše što Partizan nema više Sadika - istakao je Degenek, a onda iskoristio priliku i da čestita kako Sadiku, tako i Partizanu na realizovanom transferu, koji će u Humsku doneti najmanje pet, a najviše devet miliona evra. 


- On je momak koji je mnogo dobrog doneo Partizanu. Ima mnogo fenomenalnih partija. Svaka mu čast što je postigao transfer u Španiju. Kao i Partizanu na dobro obavljenom poslu - dodao je Australijanac.

- Nemam šta da izgubim ili dobijem njegovim odlaskom. Svejedno mi je kojih 11 bude bilo sa druge strane - završio je o Sadiku Degenek.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde spremaju se za 163. Večiti derbi

Kada su u pitanju spekulacije o njegovom transferu, Degenek ističe da zvaničnih ponuda nije bilo, i pored interesovanja iz Belgije.
- Činjenica je da je prelazni rok završen i da sam srećan u Zvezdi. Trudim se i dajem maksimum, Zvezdu volim više nego sebe. Klub mi je dosta dao, kao i ja njemu kroz mečeve proteklih sezona. Dokle god budem u Zvezdi ginuću da ispunjavam ciljeve uprave, trenera i navijača - zaključio je Miloš Degenek.

 

Derbi između Partizana i Zvezde po 163. put odigraće se 18. oktobra, odmah posle internacionalne pauze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading