Predsednik PSŽ noćima "ne može da spava" zbog Portugalca: Sanjam Ronalda, divim mu se

Autor:

Sport

21.05.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasser Al-Kalifi (46), predsednik francuskog prvaka Pari Sen Žermena, izjavio je u intervjuu za „France Football“ kako sanja o Kristijanu Ronaldu (35). Prema njemu, zvizda Juventusa je jedan neverovatan uzor svim sportistima u budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

- Divim mu se na njegovoj neverovatnoj volji - rekao je predsednik Parižana.

- On iz dana u dan želi da bude bolji, želi da napreduje. Takvo ga razmišljanje stalno dovodi do njegovih granica. Iz godine u godinu svojim karakterom pokazuje posebnu odlučnost i ima izvanrednu snagu karaktera - hvali ga Al-Kelaifi. 

Ronaldo je 2018. iz Real Madrida prešao u Juventus, ali je potom otkrio španskom listu „El Mundo“ da Pariz nije isključena opcija za nastavak njegove karijere. Navodno su Francuzi bili zainteresovani za usluge evropskog prvaka iz 2016, ali njihova ponuda nije prošla.

Izjave Al-Kalifija pokazuju da je Ronaldo još uvek jako cenjen u Parku prinčeva, pa ne bi bilo čudno da pristigne ponuda za Portugalca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading