"Otkaz Poketinu najteža odluka u karijeri"

Autor:

Sport

19.12.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Totenhema Danijel Levi izjavio je da je otpzštanje Maurisija Poketina najteža odluka koju je doneo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prošlost i budućnost.... Poketino i Murinjo

Maurisio Poketino dobio je otkaz u Totenhemu nakon lošeg starta sezone, samo šest meseci nakon što je tim iz Londona igrao finale Lige šampiona.

U razgovoru za londonski Ivening standard Danijel Levi naglasio je da je to najteža odluka koju je doneo.

- Morate da razumete da sam za ovo vreme razvio i lični odnos sa Maurisiom. Ova odluka nije nešto što sam želeo. Za mene je sve to lično bilo izuzetno teško. Tako sam mu i rekao i verujem da me je razumeo - rekao je Levi.

- On je dugo u fudbalu, razume kako stvari funkcionišu. Nema ništa lično u tome i siguran sam da će se vratiti jači kada dobije novu priliku da vodi drugi kulub. Ovde su mu vrata uvek otvorena - dodao je predsednik Totenhema.

Levi je otkrio i da je prvi kontakt sa Žozeom Murinjom koji je nasledio Poketina imao ove godine.

- Pre mnogo godina su postojale priče koje su nas povezivale sa Murinjom. Ali, nikada pre nisam razgovarao sa njim, nismo imali nikakav kontakt. To što je Murinjo bio slobodan u trenutku kada smo se oprostili od Maurisija je potpuna slučajnost. Ali, kada sam doneo odluku da moramo da menjamo stvari Žoze je bio jedini izbor, apsolutni broj jedan - objasnio je Levi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading