Navijači Lacija diluju drogu i dive se Arkanu!

Autor:

Sport

02.12.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi mafijaški poredak u Italiji diktiraju navijači fudbalskog kluba Lacio iz Rima, koji u liku i delu Željka Ražnatovića Arkana vide idola. Navijačka grupa "Iridućibili" našla se prošle nedelje pod istragom policije zbog umešanosti u poslove sa drogom.

Čest na transparentima navijača rimskog kluba

Naime, prema dosadašnjoj istrazi, ta grupa je za devet meseci u Rim donela drogu u vrednosti od 120 miliona evra, a u spektakularnom hapšenju palo je 50 pripadnika narko-mafije povezane sa "navijačima"

Lacija. Istraga protiv njih je počela posle ubistva njihovog lidera Dijabolika (53), koji je likvidiran u jednom rimskom parku gde je došao na sastanak sa partnerom, a završio sa metkom u glavi.

Ova grupa, čiji je vođa Dijabolik bio gotovo tri decenije, poznata je po svojim ultradesničarskim, fašističkim stavovima. Čak su na utakmicama odavali počast Arkanu.

- Posle Dijabolikovog ubistva na ulicama Rima se čuju razne teorije. Jedna od njih je da je želeo da napravi direktnu vezu sa kartelom iz Kolumbije i tako izbegne sve posrednike i plaćanja njima - prenose italijanski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading