Kovač besan posle petarde u Frankfurtu: Vi znate bolje!

Autor:

Sport

02.11.2019

22:30 >> 20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajern Minhena doživeli su jedan od najvećih poraza u poslednje vreme pošto su u Frankfurtu primili pet golova u duelu sa Ajntrahtom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vreme je za otkaz?

Sa golom i dve asistencije blistao je Filip Kostić, a posle poraza od 5:1 trener gostiju Niko Kovač je besan izašao pred novinare.

- Ne moram sve da delim sa vama. Šta želite da znate? Igrali smo dobro, a onda je naš igrač isključen i taj karton je bio presudni faktor. Teško je igrati s 10 igrača 80 minuta u Frankfurtu. Nismo to očekivali. U drugom delu nismo igrali dobro. Utakmica je bila baš onakva kakvu nisam hteo. Ne možeš izgubiti 5:1 čak ni sa 10 igrača. Razočaran sam - rekao je Kovač

Upitan je o njegovoj budućnosti na klupi Bavaraca, a o tome nije želeo previse da priča.

- Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao da znam išta nakon ove utakmice? Nije bitno kako se osećam, odlučiće oni zaduženi za to. Nisam naivan i znam kako ovaj biznis funkcioniše. Nisam nikada odustao pa neću ni sada. Morate se držati stvari u koje verujete - zaključio je Kovač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading