Manekeni, spori ste ko puževi!

Autor:

Sport

24.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u utorak uveče pred 51.743 svedoka na spektakularnom stadionu Totenhema doživela katastrofalan poraz od "pevaca" sa 5:0 (3:0) u 3. kolu B grupe Lige šampiona, čime je nastavila sa ponižavajućim partijama na gostovanjima u elitnom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Razllka u klasi...

 

Naime, Beograđani igraju drugu sezonu u nizu u najjačem kontinentalnom takmičenju, što jeste uspeh samo po sebi, ali su na pet dosadašnjih gostovanja doživeli isto toliko poraza, uz jezivu gol-razliku 2:21!

KLASA ISPOD

PSŽ, Liverpul, Napoli, Bajern i Totenhem za klasu su iznad srpskog prvaka i to niko ne osporava. Ali nemoć i zaprepašćujuće bezvoljna igra na gostovanjima u eliti izabranika Vladana Milojevića, koji su u Londonu ličili više na grupu manekena nego na profesionalne fudbalere, zabrinula je sve zvezdaše, pa i Dragišu Binića (58), koji za Srpski telegraf analizira uzroke bruke u britanskoj prestonici.

Nekadašnje vihorno krilo iz najuspešnije generacije velikana sa Marakane za naš list ističe da upravo jake utakmice poput ove sa "pevcima" nedostaju Zvezdi da bi bila koliko-toliko konkurentna evropskim aždajama.

- Superliga Srbije nije dovoljno jaka da bi ponudila adekvatnu pripremu za timove poput Totenhema, koji je, da podsetim, pre nepunih pet meseci igrao finale Lige šampiona. Videlo se da nedostaje nekim mlađim igračima Zvezde to iskustvo protiv boljih od sebe, a "pevci" su golove davali iz prodora i pasa, nekako suviše lako. Igraju daleko brži fudbal, a tu ne mislim na fizičke karakteristike igrača, već na način na koji lopta cirkuliše. Zvezdaši su bili spori, kasnili u pokrivanju, nisu uspevali da predvide neke poteze domaćina, a kako oni imaju igrače svetske klase u svojim redovima, lako su to kažnjavali i napunili nam mrežu - ističe popularni Bina.

BIĆE BOLJE

Rođeni Kruševljanin primećuje da je Zvezda totalno drugačija ekipa kada igra pred krcatim tribinama stadiona u Ljutice Bogdana.

- Daleko je opasniji Milojevićev tim kada mu "Delije" daju vetar u leđa nego kada gostuje. Na Marakani crveno-beli nemaju taj grč, koji očigledno postoji protiv jakih timova na strani. Verujem da će Zvezda igrati svoju igru protiv Totenhema u sledećem kolu 6. novembra - zaključuje Binić.

RepublikaFoto: Starsport

Vuletić ponovo proziva: Kiša prekinula prvi set!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić sa velikim zadovoljstvom komentariše na društvenim mrežama svaki poraz Crvene zvezde, pa tako profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu nije propustio priliku da pecne komšije i nakon debakla u Londonu.

- Kiša na Vimbldonu, prvi set prekinut - aludirajući na to da su "pevci" crveno-belima dali "samo" pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading