Kurtoa u ratu sa medijima!

Autor: Tanjug

Sport

11.10.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa oglasio se posle medijskih spekulacija da ima psihičke probleme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tibo Kurtoa

Španski mediji pisali su da je Belgijanac zbog anksioznosti napustio teren posle prvog poluvremena meča sa Brižom u Ligi šampiona.

- Znam šta znači biti vrhunski sportista, trenutno sam veoma srećan i nemam nikakvih problema o kojima se pisalo. Odgovornost medija je da ne izmišljaju priče, da ne lažu, jer ljudi zbog toga pate - rekao je Kurtoa posle pobede Belgije 9:0 protiv San Marina u kvalifikacijama za EURO 2020.

Povodom pisanja španskih novinara, oglasio se i "kraljevski klub", koji je u saopštenju naveo da je Belgijanac teren napustio zbog problema sa želudcem i crevima, što je dovelo do dehidratacije i gubljenja kilograma.

- To što je objavljeno je nepoštovanje ne samo prema igraču o kome se piše, već i ljudima koji stvarno imaju zdravstveni problem. Oporavio sam se od stomačnih problema. Nije bilo prijatno, ali sad sam dobro - zaključio je Kurtoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading