Preko 2 miliona ljudi bilo uz Zvezdu!

Autor:

Sport

02.10.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezdesu ostvarili veliki trijumf pobedom protiv ekipe Olimpijakosa rezultatom 3:1. Kao i uvek, meč crveno-belih je imao veliku pažnju gledalaca, pa je i ovoga puta Zvezda bila najgledanija u zemlji.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave na "Marakani"

Na Marakani okupilo više od 43.000 navijača koji su bili svedoci velikog uspeha izabranika Vladana Milojevića koji su golovima Vulića, Milunovića i Boaćija došli do prva tri boda ove sezone u Ligi šampiona.

Ponovo je meč Crvene zvezde bio najgledaniji preko TV prijemnika. Na javnom servisu RTS-a utakmicu je posmatralo preko 2.000.000 televizijskih gledalaca, uz "šer" od 40,7 odsto. Kada se tome pridoda i prenos na televiziji Arenasport, dolazimo do fenomenalne brojke po pitanju gledanosti koje su se samo nadovezale na one ostvarene u kvalifikacijama kada su utakmice našeg kluba takođe bile najgledanije.

Iza prenosa utakmice Crvena zvezda – Olimpijakos ostale su brojne emisije koje imaju dugu tradiciju i veliku gledanost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading