Mrkela: Pričao sam sa Benom, da smo znali da neće da potpiše sa Al Vahdom...

Autor:

Sport

27.09.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oglasio se povodom nedavnih izjava krilnog fudbalera crveno-belih El Fardu Bena.

RepublikaFoto: Starsport
Želi da igra LŠ

Fudbaler sa Komora je istakao da je nezadovoljan što nije licenciran za Ligu šampiona, ali je Mrkela istakao da sa Benom nema nesuglasica.

Pričao sam sa njim i on najbolje zna da nema ništa sporno. Crvena zvezda je imala potpisan ugovor sa Al Vahdom iz Emirata, ostalo je samo da i Ben to uradi. On je otišao tamo i na kraju se nije dogovorio sa Al Vahdom. Da se dan ranije znalo da neće potpisati, bio bi sigurno na spisku igrača koje Zvezda računa za Ligu šampiona - rekao je Mitar Mrkela.

Kasnije se osvrnuo na njegovu objavu na Instagramu.

- Ne znam da li je ta izjava interpretirana kako treba. Nikome iz Crvene zvezde nije palo na pamet da ga izopšti sa tog spiska, niti bi dovodili igrača na njegovoj poziciji da smo znali da se neće dogovoriti sa Al Vahdom. Ben je bio naš jako važan igrač prošle i ove sezone u borbi za Ligu šampiona i svi bismo voleli da i sada možemo da računamo na njega u mečevima sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom - rekao je Mitar Mrkela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading