FUDBALERI ZVEZDE UZ KOŠARKAŠE: Šta god da urade u nedelju oni su za nas pobednici!

Autor:

Sport

16.09.2017

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je košarkaškoj reprezentaciji Srbije plasman u finale Evropskog prvenstva,

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Zvezde su pomerili trening zbog "orlova"

Srbija je u petak u polufinalu EP nadigrala Rusiju 87:79. Naša selekcija će u nedelju od 20.30 časova u finalu igrati protiv Slovenije.

- Stižemo da pratimo sve utakmice, u petak sam na zahtev svojih igrača pomerio trening kako bismo ranije završili i stigli da pogledamo meč protiv Rusije. Svi su jedva čekali utakmicu i to je juče bio najveći događaj. Kao građanin Srbije i kao trener Crvene zvezde zaista sam ponosan na naše reprezentativce, oni daju svima nama sportistima motiv da težimo da budemo na vrhu, da svako na svoj način da doprinos i da predstavimo svoju zemlju u najboljem svetlu - rekao je Milojević i nastavio:

- Očekujem da ćemo osvojiti zlatnu medalju u finalu, još jednom smo pokazali šta znači kolektvini duh i snaga tima, kada se svi držimo zajedno možemo mnogo toga da postignemo. Želeo bih da čestitam našim košarkašima u ime igrača, stručnog štaba, čitavog Fudbalskog kluba Crvena zvezda plasman u finale. Šta god da urade u nedelju oni su za nas pobednici.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u nedelju od 17 sati protiv ekipe Voždovca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading