Minhen u strahu od "Delija"!

Autor:

Sport

16.09.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minhenska policija je podigla nivo opreza uoči utakmice između Bajerna i Crvene zvezde na startu Lige šampiona, pošto je meč procenjen događajem od visokog rizika.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Kako piše lokalni Abendzeitung, očekuje se oko 1.000 problematičnih navijača iz Beograda, koji će verovatno biti pod posebnom prismotrom.

Isti izvor navodi da se očekuje i povećani policijski nadzor u gradu, a kako je saopšteno biće angažovano oko 400-500 zvaničnih lica.

Nemačka policija je bila na maksimalnom oprezu i pre dve godine, kada je srpski šampion gostovao u Kelnu. Tada je na ulicama ovog nemačkog grada bio ogroman broj pripadnika organa reda, pa se očekuje da će slično biti i ovog puta.

Crvenoj zvezdi je za ovaj meč pripalo 3.400 ulaznica, a očekuje se i dolazak značajnog broja navijača srpskog kluba iz ostalih delova Nemačke.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde zakazana je za sredu od 21 čas. Crveno-beli u Minhen odlaze u utorak u ranim jutarnjim časovima, a uveče će odraditi trening na Alijanc Areni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading