Manćini presekao: Baloteli može da se vrati u reprezentaciju ako...

Autor:

Sport

06.09.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini rekao je da je potrebno da Mario Baloteli ima sjajnu sezonu kako bi se vratio u nacionalni tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Manćini

Beloteli se nedavno vratio u Seriju A i potpisao za Brešu, ali još nije počeo sezonu pošto služi suspenziju od četiri meča.

- Nadam se da će povratak u rodni grad iskoristiti kao priliku da potpuno preokrene karijeru. Ima 29 godina i trebalo bi da je na vrhuncu. Sve ono što je pokazivao tokom godina ne može tek tako da nestane. Sve zavisi od njega- rekao je Manćini za italijanske medije.

Baloteli nije pozivan u nacionalni tim poslednjih godinu dana. On je do sada odigrao 36 utakmica za Italiju i postigao 14 golova.


- Ako Mario postigne 25 golova, ako sarađuje sa timom, ako radi sve što 29-godišnjak treba da radi, onda ima šanse da se vrati u reprezentaciju... Za njega je važno da ima sjajnu sezonu- dodao je selektor Italije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading