(VIDEO) Degenek iskren posle Helsinkija: "Bitan je prolazak dalje, iz ovakvih utakmica se uči!"

Autor:

Sport

31.07.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Degenek, povratnik u redove Crvene zvezde istakao je koliko je bitno što su crveno - beli odložili utakmicu u prvenstvu i da Kopenhagen treba da se plaši njih i dolaska na stadion Rajko Mitić.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

- Važno je da smo prošli... U utorak se očekuje Kopenhagen. Odmaramo u Superligi i imamo vremena da se fokusiramo i pripremimo. Da se igrači oporave jer je bio "veštak" bilo je tvrđe. Sve u svemu pozitivno je da smo prošli dalje - rekao je Degenek.

On je nastavio u istom stilu.

- Nikada nije lepo da se izgubi. Važno je da idemo dalje, nije poželjno primiti dva gola. Ali može mnogo da se nauči iz ovakih utamica. Kopehagen je bolji, danska liga je bolja od finske. Nismo ih još gledali, ima vremena. Nećemo im se prilagođavati, trebaju oni nama da se prilagode.

Degenek veruje u svoj tim i u narednoj rundi.

- Meni je uvek bolje da igramo drugu utakmicu kući, ali nama je bitno da svi budemo živi i zdravi a ne kako i gde se igra - zaključio je Degenek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading