Pep najavio Saneov odlazak?

Autor:

Sport

21.07.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola ponovo je govorio o statusu Liroja Sanea i tom prilikom prebacio odgovornost na igrača rekašvi da je odluka da li će ostati ili otići sa Etihada isključivo njegova.

RepublikaFoto: Starsport
Pep Gvardiola

Za krilnog fudbalera već duže vreme se interesuje minhenski Bajern, predsednik tog kluba Uli Henes istakao je nekoliko puta da Bavarci žele 23-godišnjeg Nemca, ali za sad se ništa konkretnije nije dogodilo po tom pitanju.

Sudeći prema rečima Gvardiole, nešto više oko cele situacije znaće se kad Sane odluči gde želi da nastavi karijeru.

- Samo je na njemu. Mi ga želimo ovde, dajemo sve od sebe da ga zadržimo, ali ako ne želi da ostane, šta možemo da uradimo? Ništa. Ovo je slična situacija kao sa Džejdonom Sančom. Pokušavamo sve i videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka, tačnije, kakvu će odluku Liroj doneti - jasan je Pep.

Mladi Nemac ima ugovor sa Sitijem do 2021. godine, a prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt njegova trenutno cena iznosi oko 100 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading