U Španiji je davao golove Realu i Barsi, a sada dolazi u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

01.06.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su crveno-beli konačno završili jedan posao, dosadašnji štoper Radničkog iz Niša Radovan Pankov je postpisao za Zvezdu, ali s obzirom da se očekuju i odlasci pojedinih defanzivaca, uprava šampiona Srbije želi da ovog leta angažuje još jednog igrača na štoperskoj poziciji, i to iz inostranstva.

RepublikaFoto: Starsport
Uskoro novi potpisi na Marakani!

Pre nedelju dana se činilo da je Španac Alehandro Galvez iz Rajo Valjekana pred vratima ''Marakane'', bile su rezervisane i karte za njegov dolazak u Beograd, ali se u poslednjem trenutku predomislio.

Nakon Slovaka Norberta Đombera i Slovenca Luke Krajnca, danas je u prvi plan izbilo novo ime. I opet je u pitanju Španac, ovoga puta Ksabijer Ečeita, dosadašnji fudbaler Bilbaa na pozajmici u Ueski.

RepublikaFoto: Ečeita
Da li je vreme za prvog Španca na Marakani?

31- godišnji defanzivac je ove sezone odigrao 31 utakmicu i postigao čak četiri gola, uz još jedan nastup u Kupu Kralja. Iako je ostavio dobar utisak, nije uspeo da pomogne svom timu da se spasi ispadanja iz elitnog društva.

Pozajmica mu je istekla, ali i ugovor sa Bilbaom, pa je sada u potrazi za novim klubom, što u Zvezdi navodno žele da iskoriste.

Ečeita poseduje veliko iskustvo jer je u dresu Bilbaa pre par godina igrao i u Ligi Evrope, a i dva puta u karijeri je igrao u finalima Kupa kralja. Osim toga, operativce srpskog šampiona po stilu igre podseća i na Damijena Le Taleka koji je ostavio sjajan utisak u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading