FRANCUZ NA NOVOM ZADATKU? PSŽ ozbiljno zagrizao za Vengera!

Autor: Tanjug

Sport

21.02.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni menadžer Arsenala Arsen Venger uskoro bi mogao da se vrati fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Francuz je posle odlaska iz Severnog Londona rekao da mu treba odmor od nekoliko meseci. Uskoro bi tom odmoru mogao da dođe kraj, pošto je za njegove usluge zainteresovan PSŽ.

Mediji u Francuskoj prenose da je prvi čovek Parižana Naser Al-Kelaifi nezadovoljan radom sportskog direktora Antera Enrikea, kao i da su već uspostavljeni prvi kontakti sa Vengerom.

Enrike je na funkciji od 2017, a u ugovor mu ističe u junu ove godine. Po svemu sudeći sa njime neće biti produžena saradnja, pa je izbor pao na Vengera.

Francus i Al-Kelaifi su se prema navodima francuskih medija sreli na WTA turniru u Dohi, što i ne čudi jer je prvi čovek Parižana bivši teniser i sadašnji predsednik Teniskog saveza Katara.

Vengeru je dat rok da se izjasni do kraja marta.

Pored interesovanja šampiona Francuske, legendarni trener Arsenala nalazi se i na radaru Čelsija, koji će najverovatnije uskoro završiti saradnju sa Mauricijom Sarijem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading